Nordic Vitality Clinic

0760-017400

NVC

Välkomna till Nordic Vitality Clinic

Vi är IVO Registrerade och innehar patientförsäkring.
Personal

Presentation 

Martin Eriksson

Leg Specialistsjuksköterska

Hej, jag är Martin Eriksson, legitimerad specialistsjuksköterska med en examen från Lunds universitet. Jag har en bred och djupgående erfarenhet inom olika sjukvårdsområden, inklusive både somatik och psykiatri. Just nu är jag även i färd med att fördjupa mina kunskaper genom distriktssköterskeprogrammet samt hälsocoach på Yazen.

Sedan 2018 har jag framgångsrikt drivit min egen verksamhet. Nyligen har jag utvidgat mitt tjänsteutbud för att inkludera estetiska behandlingar genom injektioner, samt provtagning för företags hälsokontroller. Jag ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina hälso- och skönhetsmål. Varmt välkommen till en unik och holistisk vårdupplevelse!

Kawsar Hurtig

Leg Sjuksköterska

Hej, jag är Kawsar Hurtig, en legitimerad sjuksköterska ursprungligen från Stockholm, men nu bosatt i charmiga Ängelholm tillsammans med min familj. Hos Nordic Vitality Clinic specialiserar jag mig på Fillers och Botox, och jag kan knappt vänta på att hjälpa dig att framhäva din naturliga skönhet.

Jag ser verkligen fram emot att möta er och bidra till att ni känner er som era bästa jag. Välkomna till en exceptionell upplevelse!

Victor Dahlström

Leg Läkare

Hej, mitt namn är Victor Dahlström och jag är legitimerad läkare, utbildad vid Karolinska Institutet. Jag har en brinnande passion för allt som rör hälsa och har gedigen erfarenhet från både sjukhus- och primärvården samt inom funktionsmedicin. Jag har även tillbringat drygt ett år i Indien där jag fördjupade mig i yoga och holistisk hälsa, samtidigt som jag arbetade som läkare i den lokala primärvården. Min syn på hälsa sträcker sig bortom frånvaron av sjukdom; jag ser det som en optimal balans mellan kropp, sinne och själ, där alla delar fungerar på 'peak performance'.

Jag erbjuder läkarkonsultationer och kan även hjälpa med utfärdande av olika medicinska intyg, tex Körkortsintyg, friskintyg, resa med läkemedel,  inställd resa, intyg för golfbil samt intyg för tävling.

Varmt välkommen att boka tid!

Kontaktformulär

Kontakta oss gärna för mer info!

Har du några frågor, använd formuläret nedan.
Namn E-post Meddelande Skicka in